Krammebjørnene & deres kusiner og fætre

Leonora 2 år

I mandags blev vores mindste pige to år og hun havde en helt vidunderlig dag, hvor vi hyggede med sang, gaver og kys. Hun fik nogle lækre gaver, som hun har leget nærmest hele tiden med lige siden. Jeg glæder mig helt enormt meget til vi kan flytte ind i huset, så vi kan få indrettet hendes værelse, legerummet i kælderen og Kornelias værelse – så får de begge rig mulighed for at kunne lege og hygge sig.

IMG_6790

Snart smider jeg et indlæg op, hvor jeg viser lidt af de gaver Leonora allerede har fået og de ting der stadig står på ønskesedlen, så vi er klar til lidt mere fødselsdag og ikke mindst jul. Er du kommet i gang med at få lavet ønskesedler?

I dag er Leonora blevet fejret i dag i vuggestuen, hvor vi havde lidt forskelligt udskåret frugt med til samling, hvor hun blev fejret med flag, sang og en fin gave. Et lys med navn og alder, som alle børn i institutionen altid får. Det er så hyggeligt og Leonora var så stolt og vildt glad, da hun (med lidt hjælpe fra Kornelia) fik pakket lyset op og fik lov til at puste det ud.

IMG_6846 IMG_6850

Vi ved endnu ikke, hvornår vi kommer til at golde fødselsdag for pigerne i år, men vi håber meget at kunne nå det inden jul nede i huset. Det står dog hverken helt eller halvt færdigt til indflytning, så en fødselsdag dernede er lidt uoverskuelig lige nu. Jeg viser snart lidt mere nede fra huset, så I kan se, hvad jeg mener.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Krammebjørnene & deres kusiner og fætre