Leonora 2 år

Planer for fødselsdag – 5 år

Med fødselsdag på tirsdag og midt i flytning, så er det faktisk svært at få Kornelia (ja faktisk begge piger med fødsesldage her i november) ordenligt fejret. Leonora er stadig så lille at hun jo endnu ikke heeelt forstår konceptet fødselsdag, ud over at det er fedt med gaver. Derfor har jeg overfor hende lidt bedre samvittighed i forhold til at vi på nuværende tidspunkt ikke engang bor en sted, hvor det er muligt at få samlet familien og holde en fødselsdag, men overfor Kornelia er det straks værre. Hun forstår alt og er meget bevidst om at hun har fødselsdag. Ikke at hun forventer noget stort, vildt eller prangende, men jeg ved at hun meget gerne vil fejres. Og det skal hun da selvfølgelig også!

blog_diary_kids_kidswear_fun_3blog_diary_kids_kidswear_fun_7 blog_diary_kids_kidswear_fun_2

Derfor har jeg fået det arrangeret sådan at jeg kan holde fri på tirsdag, hvor hun jo bliver 5 år. Jeg har bestemt mig for at hun skal overraskes med en fridag sammen med mig, hvor vi skal have en rigtig hyggelig dag sammen, mens Martin er på job og Leonora hygger sig i vuggestuen.

blog_diary_kids_kidswear_fun_8 blog_diary_kids_kidswear_fun_4 blog_diary_kids_kidswear_fun_5

Kornelia og jeg skal lave alle de ting jeg ved hun elsker og jeg har spurgt hende, hvad hun aller helst ville lave, hvis hun en dag fik en fridag kun sammen med mig. Hun ville aller helst bare hygge i sofaen med en film. Så jeg har besluttet mig for at vi på tirsdag, når vi har holdt fødselsdag i børnehaven med omdeling af fødselsdagsfrugt, så kører vi direkte en tur i svømmehallen og får brændt noget krudt af. Derefter kører vi en tur på café og får noget lækkert frokost for så derefter at tage hjem (læs: vores midlertidige hjem er i min søde venindes lejlighed, som vi har fået lov at låne) og ser en film og hygger med noget snolder. Når filmen er slut drøner vi i vuggestuen og henter Leonora og hygger alle sammen om at få lavet noget mad, som bliver hjemmelavet pizza med massevis af feta og skinke – præcis som Kornelia elsker det. Jeg glæder mig nok ligeså meget som hun gør – det bliver skønt! blog_diary_kids_kidswear_fun_6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Leonora 2 år