LEGO Friends på ønskesedlen

Villa Brombærvej renovering

Vi er kommet lidt længere i huset, men der mangler stadig mere end vi har fået lavet og dét i sig selv er jo ret uoverskueligt. Jeg synes det er utroligt at jeg gang på gang bliver så overrasket over, hvor lang tid hver eneste lille bitte ting tager. Vi har fået leveret nogle ting og jeg glæder mig simpelthen sådan til at vi kan komme i gang med at samle og senere hen flytte ind.

Vi har det godt i min venindes lejlighed – det er dejligt at have et sted at være, pigerne nyder det og vi synes det er helt vidunderligt at have et sted at kunne lave mad, hygge og sove. Her er dejlig ro og Leonora har aldrig nogensinde sovet bedre – det er helt utroligt!

Huset (læs: overetagen) er færdig med filt på væggene – jeg er glad for vi endelig er så langt. Inden vi gik i gang troede jeg 100% at vi på nuværende tidspunkt ville være flyttet ind i huset nu, men efter vi først var kommet i gang og alle overraskelserne væltede frem, så er jeg pt bare glad for dét vi har nået indtil nu og jeg håber at vi efter weekenden er fuldstændig klar til at få malet. Åh, hvor jeg håber.

hus_2

Hvis du vil følge mere med i renoveringen, så følg med på instagram, hvor jeg opdaterer med en væsentlig højere frekvens i øjeblikket. Du finder mig under brugernavnet @diarydk – her kan du så finde mere ved at søge på #VillaBrombærvej, hvis det har interesse. Rigtig god aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LEGO Friends på ønskesedlen