Ønsker til 5-årig pige

Indretning af børneværelse – pige 5 år

| sponsoreret |

Jeg glæder mig så utrolig meget til at få mulighed for at få indrettet pigernes værelser, da jeg har så mange nye lækre ting jeg skal overraske dem med, samt en masse planer om luft, lys og hygge. Legetøjet på deres værelser, specielt Kornelias vil blive begrænset, da vi jo skal have et legeværelse i kælderen, hvor der både er mulighed for kreahygge og tumleleg.

På Kornelias værelser går det meste af pladsen til hendes nye seng, som hun slet ikke ved hun får – en mellemhøj seng fra Ikea, med plads til madras, puder og hygge nedenunder, hvor der også er plads til en overnatning.

Derudover skal hun have et fint skrivebord, med en flot lampe og stol, hvor hun i fred kan sidde og tegne, skrive og lave lektier, når det bliver tiden. Alt dette skal være fra Sebra, hvor jeg er blevet ambassadør, hvilket jeg er meget stolt over. Pigernes værelser vil dog ikke fremover blive klistret til i udelukkende det ene eller andet mærke, men vil være et mix af mange forskellige mærker. Jeg har dog tabt mit hjerte til det fine pastelfarvede univers som Sebra har og jeg er derfor glad for at have indgået et samarbejde med dem.

Hvilke ting er dine favoritter? Jeg har i indlægget her prøvet at fremhæve nogle af mine – jeg ved godt det er mange, men se lige hvor fint det er. Snart viser jeg også nogle af mine favoritter til Leonoras værelse. Glæd jer!

sebra_kornelia_2 sebra_kornelia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ønsker til 5-årig pige