Villa Brombærvej renovering

Ønsker til 5-årig pige

| affiliate |

I år har det været sjovt at lave ønskeseddel til Kornelia, da hun selv i år har kunne lave den – det er så fedt at hun pludselig er så stor og vi taler dagligt om alle de ting hun kommer i tanke om hun gerne vil have på sin ønskeseddel. Listen er heldigvis ved at være lang, da der jo skal være nok til både jul og fødselsdag. Jeg synes hun er mega sej til at finde på ønsker og jeg må indrømme at jeg er lidt stolt. Hendes ønskeseddel er ikke kun fyldt med legetøj, men der står også en FossFlakes voksendyne, noget sengetøj dertil, håndbold, en højseng med en hule under, LEGO Friends, My Little Pony, håndbold, Sebra skrivebord, bogstavbøger til at øve sig i, håndbolddragt, bObles donut-gynge, trampolin, pyjamas og meget meget mere.

bday

Hvad står der på dine børns ønskesedler? Jeg er glad for at Kornelia nu er så stor at hun ønsker sig andet end legetøj – huset er jo allerede propfyldt og vi er ikke engang flyttet ind. Ej, det er sjovt at hun som 5-årig allerede ved at de nyt ting enten skal på ønskesedlen eller også skal hun spare op. Hun er derfor blevet glad for at nogle af gaverne til både Leonora og hendes fødselsdag også har indeholdt penge – så er der snart penge til den trampolin til haven, som både hun og Leonora vil elske!

1 kommentar

 • Amalie

  Hej 🙂

  Kom til at tænke på den julekalender i var 4 blogge som kørte sidste år #blogjul2014 tror jeg den blev kaldt. Laver i noget tilsvarende i år? Det var super hyggeligt 🙂

  Mvh
  Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Villa Brombærvej renovering