Indretning af børneværelse - pige 5 år

Farvevalg til vægge i huset

 

Jeg har fået lov til at få en farvet væg i stuen og i soveværelset, og jeg har besluttet at den skal være grå. Jeg har dog erfaret at dét at vælge en grå farve jo faktisk er en ret stor opgave – der findes så utrolig mange nuancer af grå. Både i den kolde og varme ende af skalaen. 

Derfor har jeg i dag været hos en farvehandler og hente et farvekort. Eller nærmere en farvebog – den er propfyldt med nærmest alle farver i verden. Og mange mange forskellige nuancer af grå. Umiddelbart blev jeg endnu mere forvirret, da jeg lige kiggede deri, men nu tror jeg at jeg har fundet den helt rigtige grå. Endelig. 

diary_blog_maling_vaeg_male_graa_farvekort

Og så tror jeg faktisk også jeg har fundet en farve til en væg på hver af pigernes værelser. Den idé skal jeg dog lige have overbevist Martin om, da han bestemt ikke synes om det. Han synes det er for dumt at skulle male hver andet år, men jeg har selvfølgelig fundet en fin neutral farve der vil være perfekt nu og senere. Martin er nok ikke enig, så der skal lige arbejdes lidt på det. 

1 kommentar

  • Han har nok ret, men det behøver du ikke fortælle. Vi malede pigernes værelse for nogle år siden, hvor 2 vægge på deres værelser blev i farver, henholdsvis lyserød og lilla. Og det har virket fint i nogle år nu, men det passer bare ikke ind på Karolines værelse mere, så det skal snart males over. Det passer bare ikke til den pre-teenager hun er (på godt og ondt)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Indretning af børneværelse - pige 5 år