VIND LEGO Duplo 10584 Skov: Park

2016

Så bliver der udgivet det første indlæg i 2016 og jeg har glædet mig meget til endnu engang at kunne trykke udgiv. Jeg har den sidste måneds tid holdt mine skriblerier væk fra bloggen, da jeg længe ikke har haft lyst. For nogle måneder siden tog jeg en beslutning om at ville ud af Petit Podium, da jeg savnede friheden og mulighederne ved for eksempel at have alt styring med bloggens udseende, tekniske problemer osv., samt at jeg savnede noget forandring. Både for lige at blive skubbet i gang igen efter et sløvt blogger-halvår, men også fordi jeg har besluttet mig for at bloggen ikke længere kun skal være en mommy-blog. Jeg er mor, primært! Jeg er også bare meget mere end dét og derfor vil jeg også gerne at det begynder at vise sig lidt på bloggen. Så indholdet på bloggen vil fremover, forhåbentlig også handle lidt mere om mig, mine interesser, drømme og dagligdag – jeg håber du forstsat har lyst til at læse med.

Derudover skal der teknisk ske en masse med bloggen, da der på PP var så mange tekniske problemer der gjorde at min blog blandt andet lignede noget der var løgn, når man læste med fra mobilen, som jeg kan se at de fleste af mine læsere gør.

Umiddelbart havde jeg troet jeg først kunne flytte bloggen til marts, da jeg havde noget opsigelse, men pludselig valgte de at lukke Petit Podium, så jeg kunne komme fri fra min kontrakt med øjeblikkelig virkning. Det var fedt, men bestemt også skræmmende, da jeg havde troet/håbet jeg havde et par måneder til at finde 100% ud af, hvordan det hele skulle se ud og fungere. Sådan blev det ikke og det er egentlig meget sigende om mit liv lige nu – der er ikke rigtig noget der går efter planen, men det klarer jeg jo.

Nu er jeg igen helt alene her i blogland og det giver mig faktisk en dejlig ro i maven. Jeg var beæret over at blive en del af PP dengang og har været glad for at afprøve det. Det var bare ikke lige mig ikke at have fuld kontrol og adgang til ændringer og bannerindhold. Jeg vil ikke afvise at jeg engang igen prøver noget lignende af, men for nu er bloggen lige her, hvor den hører til. Alene. Her. Med mig bag rattet. Og jeg er glad.

 2016 bliver året for forandringer. Jeg har nogle drømme og planer for året, som jeg inderligt ønsker bliver indfriet. Vil i hvert fald kæmpe for at nå dem. Meget mere om det i et andet indlæg. 

Velkommen til det nye look på bloggen. Jeg håber du kan lide det og hvis der skulle være nogle ting der fanger det kræsne øje, ting der ikke virker eller andet, så lad mig vide det. Jeg tager imod ris og ros med glæde, så jeg kan få gjort bloggen så lækker og brugervenlig som mulig. På forhånd tusinde tak for hjælpen! 

I dag har jeg været udenfor med Kornelia, mens Leonora stod udenfor og sov middagslur. Jeg nød virkelig at vi kunne lege i vores egen store have – det er en vidunderlig weekend og jeg glæder mig allerede til i morgen. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VIND LEGO Duplo 10584 Skov: Park