• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Forpligtelser som husejer

Søndagskærlighed

Søndag er, efter vi har fået børn, én af mine yndlingsdage. Det er dagen, hvor vi alle er kommet ned i gear og rigtig slapper af. Vi har øvet os hele lørdagen, som godt kan være præget af lidt rastløshed efter en travlt uge med planer og rutiner. Søndag er den sidste fridag i ugen, så her forstår vi at slappe af. Vi skal nyde, lade op, lege, være sammen, nå småting og have tid. 

Til formiddag var vi i IKEA og købe en ny juniorstol til Kornelia, da vi har erfaret at hun sidder bedre og mere roligt på en juniorstol end på en voksenstol lige nu. Det har ellers fungeret super godt med en lille donut på en voksenstol. Jeg tror nu også det hænger sammen med at Leonora sidder på en juniorstol.. Der er for tiden en del diskussioner herhjemme om millimeterretfærdighed. Det skal jeg nok komme ind på en anden dag. 

Da vi kom hjem tog M direkte på kontoret, mens pigerne og jeg hyggede hjemme. Jeg har fået pakket lidt mere ud, ordnet lidt i køkkenet og leget med pigerne. Vi har tegnet, spillet iPad og selvfølgelig samlet juniorstolen. Vi har spist frokost og Leonora skal nu puttes til sin lidt sene middagslur i dag. 

Fortsat god søndag til dig og dine. 

Følger du med på Instagram og Snapchat? Du finder mig på IG under navnet “diarydk” og på snappen “kamillamolsen” 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Forpligtelser som husejer