Søvn

MarMar SS16

Lige for tiden på job, sidder jeg hver dag og ordner billeder på alle de fine nye kollektioner der kommer her for forår og sommer i 2016, altså SS16 kollektionerne. Og der er simpelthen så mange fine ting I skal glæde jer til at kunne hive ned fra hylderne rundt omkring. Jeg har forelsket mig i en del til pigerne, specielt den nye SS16 kollektion fra MarMar har stjålet mit hjerte.

Her er nogle af de ting jeg allerede har fået bestilt hjem til pigerne og jeg glæder mig sådan til mildere vejr og forårsfornemmelser, også i garderoben.

marmar_ss_16

#Leo Tee LS (ensign blue) #Feather Print Peat Lisa (black)
#Dakota Chrispy Poplin (ensign blue) #Pico Jersey (peach whip)
#Sus Summer Print (ensign blue) #Liva Chess Print Jersey #Drude Chrispy Poplin (ensign blue)

Jeg vil her på bloggen løbende vise jer nogle af de nye styles jeg forelsker mig i her det næste stykke tid. Måske I vil blive inspirerede til at få shoppet lidt, så I er klar til bedre vejr. I så fald kan jeg sige at luksusbaby.dk allerede har fået fyldt MarMar på shoppen og at der i morgen er release på alle de fine nye ting fra Soft Gallery. I kan godt glæde jer – det er simpelthen sådan nogle fine farver og prints der er landet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Søvn