Mediekit blog 2015

Søvn

Nå, jamen så skulle den bog da have en chance… Og ved i  hvad, den hjalp! Leonora er, efter hun er kommet på eget værelse i egen store juniorseng, begyndt at falde i søvn af sig selv. 

  
Derimod er Kornelia blevet en kende for opmærksom på at der kan være en risiko for at hun går glip af noget, når hun skal i søvn. Derfor er det, når jeg er den med puttetjansen, en kamp uden lige. 

  
Derfor fik denne bog “Kaninen der så gerne ville sove” en chance, da jeg har både læst og hørt så meget godt om den. Kornelia sov tungt efter tre sider og har ikke været vågen siden. I morgen skal den afprøves igen. 

2 kommentarer

  • Pernille

    Jeg prøvede med Sofia her den anden dag, da hun bare er blevet en lille skid til at falde i søvn, men hun blev ved med at afbryde mig. Hun skulle konstant lige fortælle et eller andet eller spørge om noget. Så jeg lagde den også væk. Lige for tiden holder hun sig gerne vågen i 1 time inden hun lægger sig til at sove. O.o

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt den virkelde på K! Carla bliver utålmodig, og egentlig mere urolig. Så vi har lagt den væk lidt. Heldigvis er hun god til at falde i søvn selv, ret hurtigt. Men jeg gad alligevel godt se hvad den bog kan, som man har hørt så meget godt om????

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mediekit blog 2015