MarMar SS16

Indretning af stue

Jeg har mange drømme og ønsker for vores stue. Den er godt på vej til at blive lige præcis som jeg havde håbet på, da vi købte huset – der mangler selvfølgelig stadig en del, men vi er på vej derhen, hvor jeg nyder at være i stuen. Dog mangler der en del praktiske ting, som skal ordnes før den skal fyldes med pynt og hygge, men indtil da vil jeg drømme. Drømme om, hvordan jeg håber udfaldet bliver, når vi engang er færdige. Forhåbentlig til sommer.

Her er nogle af de fine ting jeg drømmer om at fylde i stuen. Jeg ved endnu ikke helt, hvad min stil er, men den er primært nordisk og minimalistisk. Derudover ønsker jeg mig også pludselig et stort tæppe til at have under vores spisebord, men jeg ved aldrig om jeg får overtalt Martin.

diary_stuen

#Anour lampe over spisebordet #AJ gulvlampe #B&O BeoPlay A9 #Persisk tæppe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MarMar SS16