Indretning af stue

#VillaBrombærvej

Jeg er blevet spurgt af flere efterhånden om jeg ikke vil vise lidt mere fra huset. Billeder af vores renovering, hvor langt vi er kommet og hvad vi endnu mangler. Og umiddelbart tænkte jeg at jeg nærmest ikke orkede at få huset mere ind på bloggen, da jeg allerede synes at det hus-projekt her fylder så meget i mit liv, at bloggen evt kunne være mit frirum.

Kom så alligevel til at tænke på at alt det her hus-projekt jo netop skal på bloggen fordi det fylder så meget i vores liv lige nu. Vores hverdag er i huset og det er her vi bor – leger og griner, skændes, laver mad, sover og lever. Jeg elsker at være i huset, har følt mig hjemme siden første dag og har ikke fortrudt at vi valgte at flytte på Brombærvej.

 
Derfor har jeg besluttet at jeg nu løbende vil vise lidt mere fra huset. Der bliver delt lidt på Instagram og Snapchat, men har besluttet at jeg vil skrue lidt mere op for det herinde. Jeg synes jo selv det er super sjovt at følge med i sådanne projekter hos andre og så kan det jo være at jeg kan spørge jer til råds engang imellem. Selvom der nok går nogle måneder inden den del, da der går noget tid før indretningen for alvor starter.

Jeg tror at det første jeg vil dele med jer er renoveringen af vores badeværelse ovenpå, som primært vil blive brugt af os tænker jeg, da jeg også har et gæstetoilet ovenpå og et gæstebadeværelse i kælderen. Jeg har mangel drømme og planer for, hvordan det skal se ud, når det står færdigt, men der er desværre noget tid til. Indtil da er der nogle krævende ting der skal gøres og jeg håber at jeg får tid meget snart. Uanset hvornår, så er det noget jeg vil dele med jer herinde, da jeg gerne vil vise processen og ikke kun resultatet.

Rigtig god weekend til dig og dine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Indretning af stue