#VillaBrombærvej

Badeværelse vol. 1.0

Hold nu op, hvor er det et stort projekt at totalrenovere et badeværelse. Det badeværelse der var i huset, da vi købte det blev revet ned, skrællet og hakket op fra øverst til nederst, da det var så langt fra vores stil som nærmest muligt.  Umiddelbart har det været det rum der har taget aller længst tid, da der har været så mange processer vi har skulle gennem, da bruseren er blevet flyttet, der er lavet nyt afløb og rist i bruseren, et gammelt afløb i gulvet under vasken er blevet sløjfet, der er lavet nye kanaler til udluftning, vindueskarmen er blevet muret ordentligt op og så har vi for alvor fået rummet vådrumssikret.

customsize (8)customsize (23)

Jeg ved godt at det hele synes meget mørkere nu, men det er simpelthen fordi jeg slet ikke har fået taget nogle billeder om dagen efter det er blevet grundet og fremstår lysere og hvidt, da det jo også er om aftenen jeg går rundt derinde og knokler. Jeg lover at smide billeder op igen, når rummet står helt færdigt. Nu kan I under alle omstændigheder danne jer et lille indtryk af, hvad det er vi bor i lige for tiden..

  
Det har været en lang proces, ja det er det jo sådan set endnu, men nu synes jeg at jeg begynder at se en ende på det hårde arbejde. Eller i hvert fald det arbejde der er allermest tidskrævende. Pt mangler jeg kun noget male- og fugearbejde derinde, men ellers er det vist ved at være ude af mine hænder.

Der skal sættes brusestang og regnvandsbrusehovede op derude, vinduet skal fuges, brusevæggen skal 100% fastsættes, installation af nyt toilet, installation af nyt toiletmøbel, samt spots i loftet og elektronisk udluftning. Når de ting er ordnet, så begynder jeg at kunne gøre det sjove – indrette, pynte og give rummet noget personlighed. Som jeg tidligere har nævnt herinde, så er der mange ting fra Nomess, som jeg håber skal pynte på vores badeværelse.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#VillaBrombærvej