Badeværelse vol. 1.0

Fastelavn 2016

Det har faktisk været svært at finde kostumer til pigerne i år, da Kornelia overhovedet ikke kunne bestemme sig og Leonora faktisk har været ligeglad. Da Kornelia havde hendes alder var hun ikke i tvivl om at hun skulle være Pippi, da det på daværende tidspunkt var hendes store idol. Leonora er dog en lidt anden støbning, der som sådan ikke har et idol eller noget hun altid vil se, spille eller lege med. Hun vil gerne se og lege med de ting Kornelia synes er et hit, men hendes alder begrænser hende dog alligevel på nogle områder her.

Vi havde i fredags stadig ikke styr på kostumer, så det endte med at være Kornelia der sagde sit kostume-ønske til sin farmor og bedstefar, der var på besøg i weekenden. En tur i Fætter BR afgjorde det hele. Også for Leonora. Det er altså 100% farmor der har stået for udklædninger til pigerne i år og jeg synes bestemt hun har gjort det godt!

img_7950.jpeg

Mød Pengu og Rapunzel. Mine søde piger inden vi i morges smuttede afsted til institutionen – de kom begge hjem med en super god oplevelse fra fastelavn med udklædte pædagoger, leg, tøndeslagning og popcorn. Leonora havde da forresten også lige en kæmpe krone med hjem, da vores lille “drenge-pige” gav den gas i vuggestuen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Badeværelse vol. 1.0