Badeværelse vol. 2.0

Lysboks med bogstaver

Du kender godt de der konkurrencer på både Facebook og Instagram, hvor der er så mange der deltager at det egentlig er utopi at deltage. Men jeg gør det nu alligevel engang imellem, dog kun på Instagram, men jeg vinder normalt aldrig noget. Den sidste konkurrence jeg deltog i havde dog et andet udfald, hvilket jeg er så glad for. Jeg vandt noget, som jeg længe har ønsket mig og som jeg glæder mig til at finde en plads til herhjemme. Jeg vandt en Light Box i A4 og alle herhjemme er allerede vilde med den.

Her har Kornelia været i gang med at lege med tavlen – hun synes den er meget spændende, så jeg tror da vist vi skal bruge den, når der skal øves ord og så videre, når hun starter i skole. Lige om lidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Badeværelse vol. 2.0