Aktiviteter i vinterferien - uge 8 i Aalborg.

Homeland på Netflix

| sponsoreret |

Jeg har forelsket mig i endnu en serie på Netflix. Den er nærmest ikke til at slippe for mig, hvilket er et problem, når jeg jo slet ikke har tid til at se serier eller andet lige for tiden. Jeg har travlt med at søge job (mere om det en anden dag) og vi har stadig enormt mange ting herhjemme der ikke er færdige endnu. Så der er altid noget at give sig til indenfor. Noget der skal spartles, pudses, males eller rengøres. Men det går fremad. Stille og roligt. På ingen måde med den fart vi havde troet, men det er okay. Vi tager én dag ad gangen, da vi vist ellers mister overblikket lige nu.

4

2

3

Tilbage til dét indlægget skulle handle om, nemlig en super fed serie på Netflix der hedder Homeland. Den handler kort fortalt om CIA, hemmelige missioner, forbudt kærlighed og efterveerne fra 9/11 i USA på krigsområdet. Umiddelbart ikke en serie for mig på papiret, men jeg har de sidste (alt for) mange uger nærmest ikke set andet på tv/computeren, så jeg er desværre allerede blevet færdig med fjerde og sidste sæson nu.

Serien handler om en amerikansk snigskytte der, efter at have været taget til fange i Afghanistan i otte år, pludselig kommer hjem. Her skal han have en hverdag til at køre med en kone der egentlig var kommet videre, en teenagedatter, en søn der ikke rigtig kan huske ham, CIA i hælene og alt det andet der følger med, når man pludselig dukker op efter otte års fangeskab.

6

Det er en super god serie, hvis du kan lide spænding og serier der handler om at få sager opklaret – hvis du gerne vil sidde derhjemme og følge med i at filtre de mange informationer ud og sidde og laver dine egne teorier for, hvordan det kommer til at gå. Jeg synes Homeland er en suveræn serie og jeg kan varmt anbefale dig at give dig i kast med den. God fornøjelse!

5

1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Aktiviteter i vinterferien - uge 8 i Aalborg.