Homeland på Netflix

Invitation til cirkusfødselsdag

I torsdags delte Kornelia stolt invitationer ud i børnehaven til sin fødselsdag. Hvis det stod til Kornelia skulle hele børnehaven med, men vi fik hende forklaret at det “kun” var hendes gruppe på 15 (!) børn vi tager med. Det blev godtaget og så gik vi i gang med diverse forberedelser. Blandt andet invitationer og dét har været noget af en prøvelse. Mest af alt fordi jeg virkelig har haft svært ved at vælge hvilket farvetema osv fødselsdagen skal holdes i. Men til at finde det rigtige farvetema, har jeg virkelig brugt Pinterest meget, så jeg er blevet enig med mig selv om at vi skal holde festen i nogle klassiske “cirkusfarver” og så skal der være noget cirkuspynt der er mere pastel end sådan nogle meget klare og rene farver.

Invitationer lidt har farvemæssigt lidt af det hele. En simpel indpakning med massevis af farverigt konfetti og på selve invitationen er der enkelte illustrationer med cirkusdyr og de klassiske striber, der forhåbentligt nok skal børnene til at tænke cirkus.

img_8053.jpeg

Jeg har købt cellofanposer i Søstrene Grene, konfetti i Tiger og invitation + klistermærker er hjemmetlavet af mig og printet på trykkeri. Kornelia elskede invitationerne – hun synes de er sjove med konfetti og klistermærke til hvert barn med eget navn.

img_8056.jpeg

img_8057-1.jpeg

img_8050.jpeg
Sådan så første forsøg ud, da vi skulle este mængden af konfetti og klistermærkernes kvalitet.

6 kommentarer

 • Hvor er det nogle skønne invitationer du har lavet, Kamilla! De må helt sikkert have spredt glæde hos børnene 🙂 Og rigtig god ide med, at kombinere trykte kort med konfetti. Det giver dem lige det ekstra flotte touch!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super tak for svar – er nybegynder i alt det der photoshop halløj – så er i gang med at finde ud af hvad de forskellige programmer kan bruges til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bach

  Wauw søde de er virkelig flotte hvem der bare havde dig som mor ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Hej Maria,

   Tusinde tak for din søde besked – hvor er det bare pænt sagt!

   KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flotte invitationer – hvilket program har du lavet dem i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Hej Camilla,

   Tak for din søde kommentar. Jeg har brugt Photoshop og InDesign til at lave invitationerne.

   KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Homeland på Netflix