Invitation til cirkusfødselsdag

MGP 2016

Vi gik i weekenden all in på MGP16 og Kornelia havde glædet sig så meget! Hun var dog så træt at det var heldigt at vi voksne diskede op med både donuts, lidt slik og saftevand med isterninger og den obligatoriske farvede sukkerkant på glasset. Der var nok til at holde Kornelia vågen gennem hele showet. 

Uden at være ekspert eller noget som helst, så var jeg lidt skuffet over showet i år. Jeg synes ikke feltet var sådan mindblowing awesome i år og der manglede en “drengesang” som den der Sommer i Danmark.

De heldige piger der løb afsted med sejren havde en sød sang, de var charmerende og der var et dejligt indspark med en sang med lidt tempo. Jeg tror dog lige jeg skal vænne mig lidt til de nye sange, nu har vi jo i et års tid alle herhjemme skrålet med på “Du Du Du”, “Sommer i Danmark” og alle de andre fra MGP15, samt Emma Pi og de andre fra året før. Mon ikke også sangene fra MGP16 vokser på os. Jeg tror det.

Holdt I MGP-aften hjemme hos jer? Måske har I ligefrem traditioner og dem vil jeg meget gerne køre om.

1 kommentar

  • Jeg vil give dig ret med hensyn til sangene – synes ikke der var nogle i år, hvor jeg tænkt den er god – ingen åbenlys vindersang.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Invitation til cirkusfødselsdag