MGP 2016

Legekøkken og trælegemad

Til både jul og fødselsdag ønskede begge piger sig legemad og ting til deres legekøkken. De gik super mange enormt lækre ting og vi har besluttet at sætte det hele ind på Leonoras værelse, sammen med legekøkkenet. Hun leger med det hele tiden, både morgen og aften. Vi har en kasse under hendes seng med endnu flere ting, som hun ofte hiver ud, men jeg synes faktisk hun leger mere med det efter vi har sat noget af legetøjet frem, så det står i køkkenet klar til leg. Det giver jo også meget god mening.

Leonora fordyber sig meget i legen, når hun går og laver mad. Hun holder selskaber for sine dukker og bamser, hun kommer ud til os med mad og bringer mad ind til Kornelia når hun leger på sit værelse. Der er så mange muligheder i legen og når vi sætter os ind på værelset til hende, så er det nemt at komme med i en køkkenleg.

     

   

2 kommentarer

  • Louise

    Hvor er det bare fint

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også erfaret at det er vigtigt at gøre det nemt for dem – det er det legetøj der fremme der bliver leget mest med, mens de glemmer om alt det der ligger i skuffer og kasser.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MGP 2016