Legekøkken og trælegemad

BIG 30 (!) coming up

Om nogle uger har jeg fødselsdag og jeg runder et skarpt hjørne. Jeg har besluttet mig for at jeg holder en fødselsdag i år – sådan en fest, hvor jeg samler mine nærmeste og nyder en aften i hyggeligt selskab med dem jeg holder mest af. Det kal være derhjemme, hvor jeg så enten vil bestille noget nemt mad udefra eller også lave en ordentlig omgang chili con carne med lækkert tilbehør. Uanset, så ved jeg allerede nu at det bliver hyggeligt, sjovt og forhåbentlig en succes. Jeg glæder mig i hvert fald. Også selvom jeg endnu ikke har forberedt, arrangeret, eller for den sags skyld overvejet mine muligheder for en sådan fest.

Jeg skal dog starte et sted og jeg tænkte at det var oplagt at starte med en ønskeseddel. Der er så mange ting jeg gerne vil have til mig selv og hvilken perfekt anledning med lidt forkælelse, når jeg nu runder et skarpt hjørne.

oensker_2016

Noisy May LUCY NW SKINNY FIT JEANS · OPI –  Do You Take Lai Away? · Noisy May LUCY NW ANKLE SKINNY FIT JEANS · MOSER PROTECT FØN · OPI – Just Lanai-ing Around! · Pernille Corydon Petite Alliance One · Nike – Air Max 90 Ultra BR · String – String Pocket Hvid · Redken – Diamond Shampoo + Diamond Balsam · Beurer Fodspa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Legekøkken og trælegemad