BIG 30 (!) coming up

Drillepind og feber

Nu hvor Kornelia er i nedlagt med feber på 4. dagen, så virker det til at Leonora føler at hun har al verdens friheder til at lave ballade, drille og lave sjov. Vi synes hun er en charmetrold og vi falder for hendes drillerier igen og igen – det er hylemorsomt det hun funder på.

img_8376.jpg

I går var jeg ved at få noget af vores tøj på plads og gik kort ud i køkkenet.. Det her syn mødte mig, da jeg kom tilbage. Er det ikke lidt sjovt?

Update: Inden jeg nåede at trykke udgiv på dette indlæg ringede de fra vuggestuen – Leonora græd, ville ikke spise, havde hjertebanken, trak vejret mærkeligt og havde feber. Vi drønede selvfølgelig afsted efter hende og fik en sløv, træt og mat pige hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BIG 30 (!) coming up