Forårsovertøj 2016

Feber feber feber..

Dagene er lange herhjemme. Kornelia har haft feber siden i torsdags og har været hjemme lige siden! Det meste af dagen ligger hun slap på sofaen og slumrer til noget i tv’et. Jeg er de her dage virkelig glad for at adgang til både Netflix og en håndfuld mere, så der hele tiden er noget der kan køre i baggrunden. Jeg er ikke meget for at give børnepanodil, men når huden ligefrem brænder, kræfterne ikke slår til, maden stort set består af yoghurt og kiks, kroppen ikke kan finde ro, kinderne er røde, hele kroppen er øm og hovedet gør meget ondt, så giver jeg mig!

Jeg h.a.d.e.r. når mine børn er syge – specielt, når jeg intet kan gøre. Det er et virus der har ramt matriklen så vi kan ikke gøre så meget andet end at vente på det går over.

Og på lægens rådgivning; sørge for søvn, snacks og sukkerholdige drikkevarer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Forårsovertøj 2016