Slik til de stærke

Cirkus med slikbar

Jeg er godt i gang med forberedelserne til fødselsdagen på søndag og her er nogle af de ting der skal i baren til de små. Jeg havde egentlig købt mange forskellige tyggegummiautomater, men de er desværre endnu ikke dukket op fra den lange vej fra Kina endnu.

Der er nogle ting der ikke er på billedet, blandt andet vægte at sugerør og skumfiduser og nogle andre lækkerier. Jeg skal desuden have lavet en eller anden form for holder til slikkepindene. Jeg havde egentlig tænkt mig at de skulle stikkes ned i noget flamingo, men ved ikke lige helt, hvordan det skal arrangeres. Der er endnu heller ikke taget en beslutning om, hvor slikbaren skal stå henne. Jeg har dog måske taget en beslutning om at børnene først får deres slikpose, når de skal hjem. Så blander de den på vej ud af døren.

Ud over slikbaren kommer der også en popcornmaskine, minimuffins med vaniljesmag og chokoladestykker og forhåbentlig en slushicemaskine, hvis alt går efter planen. Så jeg tror jeg har det bedst med at sende børnene hjem med slikposen. Hvad tænker du om det?

diary_blog_slik_slikbod_slikbar_bar_candybar_1diary_blog_slik_slikbod_slikbar_bar_candybar_2diary_blog_slik_slikbod_slikbar_bar_candybar_3

1 kommentar

  • Charlotte

    Jeg bliver simpelthen nødt til at høre hvorfor I holder børnehave fødselsdag på en søndag? Og om det er en selvfølge at der gøres så meget ud af fødselsdagene i den børnehave jeres datter går i? Jeg kan nemlig ikke helt lade være med at tænke på om der i jeres børnehave efter cirkusfesten er nogen forældre med knap så mange midler og overskud som dig/jer, der sidder og føler sig ekstremt utilstrækkelige.. Du må endelig ikke tage det ilde op, jeg er sikker på det bliver den bedste fødselsdag for både din datter men 100% også for alle de inviterede børn, og jeg tænker helt sikkert der er en (børne)festplanlægger gemt i dig! Gid man var inviteret til sådan en gennemført cirkusfest altså 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Slik til de stærke