Photobooth til fødselsdag

Jeg glæder mig til 30’erne..

Oprigtigt talt! Jeg glæder mig til at slappe af, nyde og forstå mig selv lidt bedre. For jeg støder hele tiden på artikler og blogs der skriver, hvor fedt det er for kvinder at komme i 30’erne. Umiddelbart mest fordi vi vist skulle komme til at hvile mere i os selv. Der er så ekstremt mange der spørger mig om ikke jeg synes det er svært pludselig at skulle være i 30’erne, men det er altså ikke særlig pludseligt for mig. Jeg synes det er mere pludseligt for mig at jeg har en pige der starter i skole efter sommerferien.

Jeg synes heller ikke det er slemt at blive 30 år, når jeg føler jeg er det rigtige sted i mit liv. Jeg har opnået så meget – meget mere end jeg havde drømt om og vil ikke bytte det for noget i verden.

Nu hvor jeg er i 30’erne kan jeg se tilbage på 20’erne, som bød på så mange vidunderlige ting, men også en tid med meget usikkerhed, mange seriøse og life-changing beslutninger, hvor jeg heldigvis har lyttet godt efter mine mavefornemmelser og valgt rigtigt. Jeg er det bedste sted i mit liv nogensinde og jeg nyder det.

Jeg er kæreste med dejlige Martin. Mor til to sunde og raske søde piger. Bor i lækkert hus i et kvarter vi kun turde drømme om. Nyder livet med de bedste mennesker omkring mig. Og jeg har det dejligt. Så det nye årti bydes velkommen med kyshånd.

Det jeg primært skal nå i 30’erne er at få et super fedt job med spændende udfordringer, tabe mig, lære at lave fede fletninger på pigerne, holde flere middagsselskaber og fester, forberede mig på at jeg i 40’erne vil have to teenagepiger og sidst med ikke mindst – NYDE LIVET præcis som jeg plejer. Vi har kun det ene og det skal jeg huske; også de dage, hvor renovering, vasketøj, støvsugning, sygdom og kolde cykelture i regnvejr er på programmet.

“Kys det nu, det satans liv – grib det, fang det før det er forbi”

1 kommentar

  • Ditte

    Jeg glæder mig til, at opleve de fantastiske 30’ere sammen med dig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Photobooth til fødselsdag