• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Bistro V Aalborg

Madklub

Jeg har tidligere skrevet om at jeg er i en madklub med nogle af mine gamle gymnasieveninder og vi har planer om at ses minimum hver trejde uge. Jeg har den sidste tid haft enormt meget at se til med hus osv, så jeg har været nødsaget til at melde fra nogle gange, så jeg nyder det virkelig, når jeg kan komme afsted. Sidste gang var vi hjemme hos min veninde Tina, som havde lavet en super lækker menu og nok verdens bedste jordbærtærte + det læse til dessert. Jeg ELSKER den kage!

Er du i en madklub? Hvor ofte ses I? Hvis ikke du allerede er en del af en madklub, så undersøg om du har nogle af dine nærmeste – hvis ikke, så skab muligheder til det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bistro V Aalborg