• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Kæledyr eller ej?

Karmameju ionisk tørbørste

affiliate

Op til min fødselsdag søgte jeg rundt på nettet for at finde nogle lækre ting, som jeg kunne forkæle min halvslidte gamle krop med og jeg faldt over en super spændende ting, som jeg skrev på min ønskeseddel. Det er en ionisk tørbørste, som efter sigende skulle være god til at behandle tørhed og give “nyt liv” til træt hud. Jeg så den hos Sneglcille i hendes video her og jeg hoppede lige i fælden og skrev til min søster lige efter at have set videoen at tørbørsten stod højt på min ønskeseddel. Hun købte den heldigvis til mig og jeg prøvede den allerede i går aftes og kan allerede i dag mærke markant forskel på mine ben. Glæder mig til jeg får den ind i daglige aftenrutine, da jeg allerede nu elsker den.

Sneglcille sagde i hendes video at den godt kunne være lidt ubehagelig at bruge, hvilket jeg ikke oplevede i går, men det kan evt have noget at gøre med at det var første gang, så den lige skulle arbejde sig igennem min hud. Der er koppertråde på børsten, så jeg kan ikke afvise at den kan blive en smule voldsom, når huden er mere “modtagelig”, men jeg glæder mig til at slippe for ekstrem tør hud.

Allerede nu kan jeg anbefale den, da jeg efter få minutters brug allerede kan mærke at mine ben er blødere end når jeg har brugt massevis af olier og cremer. Det er en Karmemeju tørbørste jeg har fået og ikke nok med at jeg synes om dens resultater, så er jeg også vild med det fine rå design.

Tørbørsten er god for super mange ting – den forbedrer iltningen af vores blod og kropsvæv, reducerer appelsinhud og den sætter skub i udskillelsen af giftstoffer. Det eneste der er meget vigtigt at huske – drik rigeligt med vand efter du har børstet for at skylle giftstofferne ud af kroppen.


  
  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kæledyr eller ej?