• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Karmameju ionisk tørbørste

Wheat overtøj

SPONSORERET

Jeg har været så heldig at modtage en gave til pigerne, som jeg er super glad for! Vi har tidligere haft det lækre thermotøj fra Wheat i powder og vi har været utroligt glade for det. Vi blev meget overraskede over, hvor lækkert blødt det er (i forhold til meget andet thermotøj vi har brug), at det kan holde pigerne dejlige varme og ikke mindst at det slet ikke er så sart som vi faktisk først frygtede.

Kornelia er en pige der nærmest på faglig basis kommer hjem og bogstaveligt skal skrubbes i ansigtet fordi de leger med mudder, sand og jord – de maler sig selv og hinanden med det. Kvaliteten på thermotøjet er dog sådan at når bare det bliver tørt, så kan selv det mest genstridige snavs faktisk bare børstes af. Det er vidunderligt!

Derudover er både thermojakke og thermobukser i så god en kvalitet at det stadig næsten fremstår som nyt – selv på knæene er det fint og jeg er overrasket over at der endnu ikke er slidt hul på overtøjet fra Wheat. Begge piger har det både på herhjemme og i institutionen, men det er stadig så pænt at vi ville have brugt det en sæson mere, hvis ikke pigerne voksede og voksede. Hvad skal det ikke ende med?..

img_9228.jpg

Wheat regntøj havde vi også sidste år og det har også været en overordnet positiv oplevelse , bortset fra at de W’er der var reflekser på tøjet faldt af i vask. Wheat har dog løst dette problem på den nye udgave, da reflekserne ikke længere blot er strygemærker, men er en del af materialet. Jeg glæder mig sådan til at give pigerne det på. Det jeg har været aller mest positiv over med regntøjet er at pigerne har kunne ånde i det – de andre slags vi har haft til pigerne har nærmest været som at give dem en pose på. Ikke med Wheat – her kommer regnen ikke ind og der dannes ikke kondens på indersiden, selvom de er varme fra thermotøjet, når der har været så koldt at de har det på inde under regntøjet. Hvilket jo faktisk er ret ofte i Danmark…!

Som vejret jo desværre er i Danmark lige nu, så er jeg sikker på at vi ikke er de eneste der stadig både har thermotøj, regntøj, hue og andet overtøj i institutionen, så mangler du til dine børn eller vil du gerne forberede dig til det danske efterår, så kan jeg virkelig anbefale dig at kigge i retningen af Wheat. Det kan købes til en overraskende pris, i forhold til hvilken kvalitet du får!

Regntøjet som et sæt koster 349,- · Thermodragt til 349,- · Thermojakke 299,- · Thermojakke Thilde 349,- · Thermobukser 199,- · Thermojakke Thilde Blomster 399,- Du finder Wheat overtøj på udsalg lige her.. img_9226-1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Karmameju ionisk tørbørste