Angulus lædersneakers

Om at få børn i en ung alder..

Jeg var kun 24 da vi fik Kornelia og 27 da Leonora kom. Jeg var derfor en del år yngre end gennemsnittet, da vi fik både første og andet barn, da den danske kvinde har en gennesmsnitsalder som førstegangsfødende på 29,1. Også Martin var tidligt ude, da han kun var 25, da han kunne skrive far på sit CV og for mænd er gennemsnitsalderen faktisk normalt 31,1. Ingen af os har nogensinde tænkt på at vi fik børn tidligt, da vi var klar og vores alder faktisk ikke var afgørende for om vi skulle have børn.

admin-ajax (1)

Har aldrig fortrudt tidspunktet, vi er unge og forholdsvis friske, som man nu kan være med to små børn.
Martin har været under uddannelse i hele den periode, hvor vi fik begge piger, mens jeg havde arbejde, da vi fik Kornelia. Efterfølgende har vi begge endt vores uddannelser og er nu på arbejdsmarkedet begge to, jeg er heldigvis ikke så mange timer afsted hver uge, så vi har god tid til at forberede vores hverdage, så tiden kan nydes fuldt ud med pigerne.

217813_10151107799358393_678100796_n

856926_10151355750993393_692214237_o

Det kan godt være det er en fordel, for kvinder især, at være færdig med at få børn, når de skal ud og søge job, men jeg tror nu også ofte at mange småbørnsmødre bliver valgt fra, da arbejdsgiveren tager højde for sygedage og andet. Jeg nyder at arbejde med noget der er ret fleksibel ift at jeg faktisk godt kan udføre mit arbejde hjemmefra, når pigerne eksempelvis er syge eller jeg på anden måde er forhindret i at komme afsted på job.

10960227_10152852732383393_7289780847827567538_o

Jeg håber for alle at de opnår at få børn. Ikke fordi jeg ikke tror man kan få et fedt, sjovt, kærlighedsfyldt og indholdsrigt liv uden børn, for det tror jeg bestemt man kan! Jeg har altid selv troet at jeg skulle leve et liv fyldt med rejser, lækker lejlighed i byen, smukke sko, en talje der kunne ses, lækkert hår og TID. Jeg har på ikke noget af ovenstående, men jeg har heller ikke lyst til noget af det – hvis det betød jeg ikke havde mine børn. Jeg kan jo stadig alt, også lejligheden i byen, men jeg har fået andre prioriteter. Det lyder som en kliche, men jeg mener det.
· Jeg kan rejse lige derhen jeg vil med mine børn, vi har bare valgt at købe et hus så det må vente lidt, men det er noget vi har prioriteret og derfor ikke på grund af børnene, men fordi Martin og jeg har en fælles drøm om at give dem et hjem med græsplæne, plads og kærlighed, hvor de kan vokse op og lege med venner i nabolaget.
· De højere sko er skiftes ud med noget der er tættere på jorden, men det er vist bare mig der er blevet væsentlig mere magelig..
· Den manglende talje er 100% min egen skyld. Ingen andre, ikke engang to graviditeter kan få skylden for at jeg ser ud som jeg gør! Sad, but true..
· Jævne frisørbesøg og det med lige at få sat håret lækkert og forskelligt hver dag er heller ikke blevet fravalgt fordi jeg er blevet mor. Jeg er bare blevet lidt doven, går for sent i seng og kommer ikke op i tide til at få det gjort. Jeg kunne godt og vil nok også til det. For min egen skyld. Søvn er jo ret rart!
· TID er en underlig størrelse. Jeg synes egentlig jeg har tid til det jeg gerne vil, jeg kan planlægge mig ud af det meste og jeg kan godt lide at have overblik. Jeg forbereder mig og giver mig selv mere tid med lister, madplaner og en kalender – det har jeg faktisk nærmest altid gjort, da jeg bedst kan lide at have kontrol og overskud på tidsfronten.

admin-ajax
Nybagte forældre – Kornelia få timer gammel, på vej fra sygehuset..

Jeg brygger på et indlæg om at skabe mere tid i en presset hverdag med små børn – sportsaktiviteter i ulvetimen, aftensmad, bad, putning, tøjvask og samtidig skabe tid til at danse i stuen, læse bøger, blogge, ordne hus og lave kæresteting uden børn.

Jeg ELSKER mit liv som mor, det er vidunderligt og så ekstremt livsbekræftende at få børn. Det er skørt at tænke på, hvad jeg ville have lavet denne søndag, hvis ikke jeg havde børn. Jeg kan ikke svare på det – jeg har ikke engang et gær. Dog ved jeg at jeg med 100% sikkerhed ikke havde siddet i mit drømmehus i Hasseris en søndag kl lidt over 9, have spisebordet fuld af farveblyanter og børnetegninger, allerede have spist morgenmad for 3 timer siden og planer for formiddagen om at skulle i Bauhaus for at købe maling til et skur, som skal males i dag. Afsted med mig og god dag til dig!

billede_1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Angulus lædersneakers