Indretning med personlig stil?

Cykelhjelm til børn

Jeg overraskede en dag pigerne med nye cykelhjelme og de blev begge ellevilde! Jeg forstår dem faktisk godt. Hvem drømmer ikke om at være en hverdagsprinsesse og bære krone på cykelturen?! Cykelhjelmene er fra EGG Helmet og der findes vildt meget tilbehør til dem, så man kan få præcis den hjelm børnene drømmer om. Jeg synes konceptet er super fedt. Hjelmen vi har valgt er den hvide, da jeg synes den er super fin til pigerne, hvis de en dag ikke gider have skin på. Den findes også både i mørkegrå og transparent, hvis man er mere til det.

Udover at være en super god cykelhjelm der beskytter barnets hovede super godt, så kan den også bruges som hjelm på skituren, da det faktisk er en multihjelm.

IMG_9501

På billedet her ser det lidt ud som om Leonoras hjelm er lidt for stor, men det er fordi hun selv lige havde været ved at spænde den op, da jeg bad hende vende sig om til et billede. Den gamle model af hjelmene havde puder inde i hjelmen, som man kunne pumpe op for at få hjelmen til at passe. Der var dog et par problemer med at puderne mistede luften. Derfor har hjelmene fået en ordentlig forbedring – puderne med luft er skiftet ud og der er nu to forskellige størrelse “almindelige” puder med. Man kan så vælge størrelsen på de puder der skal sættes i, alt efter størrelsen på barnets hovede.

Jeg kan varmt anbefale denne hjelm – den er super fin og enorm god støtte, hvilken jo er det aller vigtigste!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Indretning med personlig stil?