Cykelhjelm til børn

Levi’s sommer 2016

Unknown-1

Er sikker på jeg ikke er den eneste der er vild med at shoppe til mine børn. Jeg ligefrem elsker det, faktisk meget mere end at shoppe til mig selv. Det kan også godt ses på hylderne med tøj til pigerne herhjemme. Jeg bliver ellevild, når det jeg bestiller kommer hjem og bliver taget i brug. I sidste uge bestilte jeg en lækker portion tøj til pigerne fra Levi’s og jeg har endnu engang købt en del ens til dem.

Det er før blevet nævnt her på bloggen, at jeg faktisk ret ofte giver pigerne ens tøj på. Det er nemlig så dejligt nemt, når der skal findes tøj, at der kun skal findes et enkelt sæt, for så at hive tilsvarende ned fra søsterens hylder.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cykelhjelm til børn