Levi's sommer 2016

#blogevent_fårup2016 vol. 1.0

sponsoreret

Der går ikke lang tid før der endnu engang ruller et blogevent over skærmen og jeg glæder mig! Denne gang har jeg ikke haft en nær så stor del af planlægningen, ud over at der selvfølgelig er blevet trukket en del på de erfaringer fra al det arbejde jeg lagde i eventet sidste år, men jeg er blevet spurgt til råds i forbindelse med planlægning af arrangement, overnatning og program, samt jeg står for valget af deltagerne og kontakten til dem.

Jeg håber inderligt meget, at de sociale medier i den weekend hvor eventet afholdes, vil bugne over af skønne billeder og updates derfra – det fortjener det super fine arrangement i hvert fald! Eventet er et samarbejde mellem Fårup Sommerland, Skallerup Klit og Visit Nordjylland,som selvfølgelig står bag eventet for at gøre opmærksomme på sig selv og deres mange mange muligheder. Eventet er ligesom sidste år, ret atypisk fra andre blogevents, da det er hele bloggerens familie der inviteres på forlænget weekend. Jeg håber derfor at de inviterede bloggere vil dele de mange gode oplevelser, som jeg er overbevist om at de får, med deres følgere på alle deres kanaler.

Sidste år var der lidt utilfredsheder på de sociale medier, da nogle blev lidt trætte af at se billeder fra Fårup Sommerland og eventet generelt, men misundelse kan jo være en grim ting. Det var ikke dengang og er heller ikke i år et krav om, at bloggerne skal dele noget som helst fra deres oplevelse, så alt hvad der bliver delt er bloggerens egen lyst til at dele en god oplevelse med deres familie – event eller ej. Jeg blev sidste år derfor meget stolt over alle de delinger der var over et event jeg havde arrangeret. Igen i år vil jeg derfor selvfølgelig også blive glad, da jeg har valgt de bloggere der skal med.

Uanset hvad der sker inden, under og efter, så glæder jeg mig enormt til eventet – det bliver alt alt for fedt at se de dygtige, seje og søde bloggere og deres familier.

Du kan læse meget mere om sidste års event, set fra mine øjne, i disse indlæg: møde + hygge med Kornelia, forberedelser, dagen i Fårup, og Skallerup Klit. Samt et tilbageblik på en af vores skønne årlige familieudflugter til Fårup Sommerland.
FullSizeRender

Jeg glæder mig også helt enormt meget til at kunne vise jer meget mere fra eventet. Min familie elsker at være i Fårup og det bliver helt vildt dejligt at komme derop igen med mine søde med-bloggere og deres familier.

2 kommentarer

  • Jeg synes det var så hyggeligt at følge med på diverse sociale medier sidste år og helt ærligt gider man ikke se det kan man da scrolle videre 🙂 Håber i får en hyggelig tur 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fårup Sommerland er vores favoritsted og et sted vi skal hen hvert år 🙂 Arrangementet sidste år var skønt og jeg oplevede heldigvis intet negativt på mine sociale medier, men jeg kan da godt forstå andre germe ville have været med. Vi nød det i hvert fald i fulde drag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Levi's sommer 2016