#blogevent_fårup2016 vol. 1.0

Skolebarn

Jeg er blevet 30 år og lige om lidt er jeg så også mor til en pige der går i skole! Jeg synes det er helt utroligt – jeg er spændt, nervøs, jeg glæder mig og er også lidt urolig for fremtiden. Vi har været til det obligatoriske forældremøde i den klasse, som Kornelia starter i efter sommerferien. Alle forældre virker søde og engagerede, hvilket jo er vigtigt, når vi intet ved som førstegangsforældre til et skolebarn. Ud fra de ting vi talte om til mødet, så virker det til at forældrene har nogle gode værdier og jeg er sikker på at vi har valgt den rigtige skole, samtidig med jeg føler mig enormt heldig over den klasse Kornelia er kommet i. Læreren er en sød meget erfaren kvinde, fyldt med gåpåmod, faglighed, humor, rummelighed, smil og mod. Perfekt, når man efter sommerferien byder velkommen til 25 nysgerrige børnehaveklassebørn i 1.A.

Vi er ved at gøre klar med diverse ting, da det jo er en del af forberedelserne og dét at glæde sig. Vi har styr på tasken, mere om den en anden dag.

klasse_0a

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#blogevent_fårup2016 vol. 1.0