• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Udflugt til Egholm

Flying Superkids

sponsoreret

Jeg havde for et par uger siden fornøjelsen af at være afsted med Kornelia, hvor vi var inde og se Flying Superkids, hvilket vi også var sidste år. Forventningerne var store hos os begge, så jeg prøvede at tale Kornelia en lille smule ned, så hun ikke blev skuffet, hvis nu det ikke ville være som hun forventede.

Jeg fandt dog hurtigt ud af at dét havde der ikke været nogen grund til – hun havde den fedeste oplevelse! Det havde jeg også, for det var en drøm at se Kornelia ude på pladsen. Hun hyggede sig, legede, dansede, var på bObles forhindringsbane, skød på mål, hullahoppe’de, var i hoppeborg og hopperutsjebane, spiste hotdog, hoppede i trampolin, øvede gymnastik på en kæmpe luftmadras, var på “skattejagt” rundt på pladsen, hoppede i sjippetov og gik på krokodillestylter. Det var en fest udenfor og helt sikkert noget for børn i mange aldre. Jeg var alene afsted med Kornelia og hun hyggede sig helt vildt, selvom aktiviteterne var for børn og jeg ikke kunne være med, for der var så mange hun kunne lege med, løbe rundt med og danse med.

 

Da Kornelia havde leget udenfor et par timer og vi havde fået lidt at spise, gik vi mod teltet. Inde i teltet er det sådan at børnene skal sidde nede foran scenen og forældrene oppe på sæderne. Hvis børnene vil, for det er selvfølgelig ikke noget krav. Kornelia synes det var ret sejt, for hun kunne jo sidde med alle de andre børn.

De seje Flying Superkids gjorde endnu engang et kæmpe stort indtryk på både Kornelia og jeg. Det er utroligt, hvad de børn er i stand til. De hopper, svinger, danser og bevæger sig rundt og får det til at se legende let ud. Det er en vanvittig stor oplevelse for både store og små, at være inde og se Flying Superkids. Selve forestilling er suveræn og så er der alt det udenom teltet der er med til at gøre det hele til en unik oplevelse! Kornelia fik hjælp og tricks til at lære at stå på hænder og alle de voksne og unge bag Flying Superkids var alle søde, hjælpsomme, spørgende og interesserede i at tale med Kornelia, det er jo super dejligt som forældre at opleve sådan en engagement!

Indlægget og turen er sponsoreret, men billeder, meninger og ord er mine egne. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Udflugt til Egholm