• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Flying Superkids

Ticket to Heaven skoletaske

Om kun et par måneder skal Kornelia starte i skole. Hun glæder sig. Helt enormt meget! Jeg forstår hende godt – husker tydeligt min første skoledag i børnehaveklassen. Det var en vanvittig stor oplevelse og jeg havde glædet mig meget til at starte i skole. Så var jeg jo pludselig en stor pige. En skolepige. Dét glæder Kornelia sig også til at blive.

ticket_to_heaven_skoletaske_bag_skole_taske_2

Derfor har hun været helt vildt meget opsat på at finde den helt rigtige skoletaske og det har været noget af en jagt. Vi har fundet den perfekte taske. Både design og ikke mindst pasform og funktionalitet er i top. Alt sammen utroligt vigtigt for os. De sidste to ting, nok mest et krav for mig. Troede jeg. For da Kornelia fik denne taske på ryggen var hun ikke i tvivl om at det skulle være den.

ticket_to_heaven_skoletaske_bag_skole_taske_4  ticket_to_heaven_skoletaske_bag_skole_taske_7ticket_to_heaven_skoletaske_bag_skole_taske_8

Her er nogle af de ting som Kornelia sagde, da hun første gang så tasken i butikken og det hun sagde, da vi havde hentet hendes nye taske på posthuset, som er en gave fra Ticket to Heaven:

Der er vildt mange gode rum til alle mine skoleting mor
Her skal min madpakke være og den kan holde sig varm i sølvrummet
Og se, hvor sejt! Min drikkedunk kan sidde udenpå tasken
Det her er den smukkeste taske vi har set mor, er glad for det blev den
Den sidder helt fast med spændet herover, så jeg ikke taber den, når jeg skal have madpakke OG bøger i den
Tror du lige vi skal fylde den med bøger og bamser, så vi kan se hvor meget der kan være deri?
Jeg glæder mig sådan til jeg skal have den her på i skole mor
Mor! Penalhuset er helt perfekt
Min nye taske passer sammen med penalhuset, se mor
Ej se, her kan min skoleskema være
Skal vi ikke skrive navn på den her (navneskilt inde i tasken), så der ikke er andre børn der tager den med hjem, for så vil jeg blive ked af det”
Jeg glæder mig altså endnu mere til jeg skal starte i skole nu mor

De ting Kornelia lagde mærke til ved tasken er netop også nogle af de ting jeg havde som krav til skoletasken, samtidig med at der er en masse fordele og plusser ved tasken, som gjorde udslaget. Da vi havde været rundt i butikker og jeg havde surfet online i noget nær en evighed, besluttede jeg mig for at tasken her klart måtte være den bedste for vores kommende skolepige. Den er indrettet super godt med perfekte opdelinger for en skolebarn i indskolingen, den er simpel og ligetil for de små nye skolebørn, den har en volume på 20 liter, der medfølger seperat gymnastiktaske+drikkedunk+madkasse, der er fine refleksdetaljer, der er et spænde hen over brystet som holder tasken på rette sted og så har den ergonomisk ryg som giver god støtte til barnet.

ticket_to_heaven_skoletaske_bag_skole_taske_5ticket_to_heaven_skoletaske_bag_skole_taske_1

Hun var fuldstændig blæst væk af begejstring og det var så fedt at se. Tasken står inde på hendes værelse og hun leger med den hver eneste dag – hun glæder sig sådan til at starte i skole og jeg forstår hende godt!

Du kan finde skoletaske og penalhus online lige her, så skynd dig ind og få fat i den dit barn drømmer om – jeg har ladet mig fortælle fra andre forældre til skolebørn at man skal være tidligt ude for at være sikker på at få dén barnet drømmer om og som passer til barnets højde. Jeg kan til info fortælle at Kornelia på 5 år, måler 124 cm. og har størrelsen 8-11 år, grundet hendes højde. Tasken må ikke sidde oppe i nakken, men flugte nogenlunde med skulderhøjden og den skal sidde med buksekanten, ikke nede over numsen.

ticket_to_heaven_skoletaske_bag_skole_taske_penalhus_penal_hus_1ticket_to_heaven_skoletaske_bag_skole_taske_penalhus_penal_hus_2

2 kommentarer

 • Ida

  Hej veninde

  Hvis skolelæreren lige skal komme op i mig, så er der lidt tilføjelser til penalhuset.
  Flere blyanter (jeg er i chok over hvor mange blyanter, der bliver spist af den usynlige blyantsløve) og en blyantspidser der har opsamler til “skrællet”, saks og lim.
  Blot et lille tip fra skolelæreren

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Tusinde tak for svar veninde! Jeg må hellere give hende et rundt “backup” penalhus med i tasken, hvor der er ekstra blyanter, lim, saks og god blyantspidser. Tusinde mange gange tak for det super gode råd – det er guld værd! Skal vi snart ses? :-* Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Flying Superkids