• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Ticket to Heaven skoletaske

Gardiner med mørklægning

Vi har nu endelig fået gardiner op i huset, jeg forstår slet ikke, hvordan vi har kunne undvære dem i den her lyse tid, men man kommer langt med håndklæder og tæpper for vinduerne, når vi har skulle bruge tid på at vælge de helt rigtige. I går kom der så en sød montør og fik sat gardiner op og jeg elsker dem allerede. Til pigernes værelser og vores soveværelse har vi valgt hvide rullegardiner med mørklægning og til vores store vinduesparti på den ene væg i stuen og i køkkenet har vi valgt hvide rullegardiner. De er ikke mørklægning, men de holder sol og varme ude, hvilket er et kæmpe plus, når vi har valgt at sætte det store vinduesparti i stuen, hvor der står sol ind stort set hele dagen.

Vi mangler nu kun at få sat lamelgardiner op i ét vindue herhjemme, men det kommer de og gør en anden dag, da vi endnu mangler lidt malerarbejder på dét vindue. Det bliver vidunderligt at kunne lukke af til alle sider snart.

Skærmbillede 2016-06-10 kl. 23.09.44

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ticket to Heaven skoletaske