• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Gardiner med mørklægning

Klassisk sommerkjole fra Wheat

Om sommeren bliver Kornelias krøller lysnet ret meget af solen, sidst på sommeren er alt hendes hår nærmest hvidt. Jeg synes det er så smukt hendes hår. Både sommer og vinter. De store smukke krøller i det lange år og de små proptrækkerkrøller i siden! Jeg elsker blåt til Kornelia. Blå fremhæver så meget de lyse krøller, den sommerbrune kulør og de blå øjne.

I weekenden har Kornelia været til pigefødselsdag hos en pige fra børnehaven og Kornelia havde et stort ønske om at få kjole på. Selvfølgelig var jeg med på den idé, så jeg fandt én af mine absolutte yndlingskjoler frem til hende. Det er en lyseblå kjole fra Wheat, som nok er fra forrige sæson. Desværre er det sidste sæson jeg kan give hende den på. Kornelia er en meget slank pige, så selvom hun er skudt i vejret som en anden bønnestage, så kan hun fortsat passe kjolen, til trods for at den er næsten 2 størrelse for lille. Det er dog aller sidste sæson på længden, da den kryber liiiige langt nok op, når hun har armene over hovedet..

Kjolen jeg viser her på billedet er som sagt en ældre model, men du kan her finde en lignende kjole fra Wheat der også er i den smukke lyseblå farve.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gardiner med mørklægning