• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Klassisk sommerkjole fra Wheat

#blogevent_fårup2016 vol. 2.0

Så er vi her.. Jeg sidder i skrivende stund ude på altanen til vores skønne værelse. Klokken er over 21 og pigerne er næsten først lige faldet i søvn. De har her til aften, haft en fest her på hotellet. Det samme har vi voksne. Hotellet ér en fest og det er endnu bedre end jeg havde turde håbe på!

Om lidt skal jeg mødes med søde Johanne i baren, hvor vi lige vil hygge lidt inden vi går i seng. Jeg glæder mig! For selvom det er et familie-event, hvor vi skal hygge med vores børn og hinanden, så synes jeg altså også en stor del af den her weekend skal bruges på hygge med mine med-bloggere.

  
Indtil videre har eventet været en stor fornøjelse, for selvom vi har meget fredagstrætte børn og Leonora sprang over sin middagslur i dag, så har vi været afsted. Vi har været væk hjemmefra og kan falde i søvn på det hyggeligste og mest gennemførte værelse jeg nogensinde har set – hotellet er så gennemført og smukt! Det er som at træde ind i en fortryllet skov med bål indenfor, fuglekvidder på badeværelset, små træhytter som køjesenge, græs på indendørs legeplads og hvert værelse har et skilt med individuelt dyr på døren, så børnene kan finde hjem. De husker jo meget nemmere et dyr end et tre-cifret tal, det er så gennemført.

   
 Efter maden faldt Kornelia i leg med andre søde blogger-døtre og hun havde ret svært ved at hun skulle i seng, men jeg er sikker på hun bliver glad for det i morgen. Eller også gør jeg i hvert fald. I dag har vi vist alle været lidt for trætte efter en hård uge, så jeg glæder mig til mere overskud og længere lunte (hos alle i familien) i morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Klassisk sommerkjole fra Wheat