Kager i træ

Coldplay i Parken

Vi var i onsdags til koncert i Parken, hvor Coldplay spillede for fuldt hus på anden aften. Det var anden gang Martin og jeg havde fornøjelsen af at synge med til en formidabel optræden. Tilbage i 2012 var vi også i Parken, hvor vi havde den skønneste aften med øl, dans og en hyggelig gåtur gennem byen efterfølgende, helt euforiske efter en fed oplevelse. Vi skulle hjem og sove hos mine svigerforældre, som havde hygget med lille Kornelia imens.

Denne gang var det lidt anderledes, da vi var kørt til København efter at have afleveret pigerne i institution. Pigerne blev om eftermiddagen hentet af min søster, hvor de var hjemme og få is og lege inden mine forældre hentede dem til et par overnatninger med hygge, leg og endnu mere forkælelse. Martin og jeg skulle begge på arbejde torsdag, så vi var desværre denne gang nødt til at køre hjem igen onsdag nat.

img_0475.jpg

Koncerten var super super god – de spillede de rigtige sange og stemningen var fantastisk. Coldplay forstår at holde en fest for og med deres publikum og man mærker at de har det fantastisk på scenen. Når Martin og jeg er til koncerter vil vi helst undgå siddepladserne, så vi kan mærke stemningen. Vi havde placeret os tæt på den lille scene der var placeret ude midt på plænen og det var en helt fantastisk oplevelse at stå så tæt på bandet.

Vi var først hjemme lidt i 05 torsdag morgen, så vi hænger stadig lidt i bremsen efter at have manglet nærmest en hel nats søvn, men vi regner med at få en dejlig afslappet søndag herhjemme, hvor den eneste plan for dagen må være at få klippet hæk.

Rigtig god søndag til dig og dine. Hvad skal I få dagen til at gå med?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kager i træ