Coldplay i Parken

String er flyttet ind..

Endelig fandt vi både tid og overskud til at få samlet nogle af de ting vi har fået købt – der står efterhånden en del kasser med ting og sager, som skal samles eller hænges op, men som vi ikke helt har haft tid til. I dag blev der dog sat kryds ud for nogle punkter på vores alt for lange to do liste.

Jeg fik sat vores to nye String systemer op, en lang reol med bordplade, som vi havde besluttet skulle sætte op i stuen og en lille pocket reol i køkkenet. Vi synes det kunne være rart med et skrivebord i stuen, men da huset har så mange værelser blev vi enige om at der måtte en smart løsning til, som vi kunne holde ud at kigge på. Så da Martin en dag sagde at nu havde han bestilt String systemet med bordplade blev jeg super glad. For så ville vi både få et skrivebord og jeg ville få nogle hylder, hvor jeg kunne få sat nogle ting op. Vi har kun vindueskarme på værelserne, så jeg er ret begrænset med pladser til nips osv. Hvilket jeg jo selv var med til at beslutte, da vi fik lavet et stor vinduesparti i stuen, inden vi flyttede ind i huset. Lys vandt over nips.


Vores stil er egentlig meget minimalistisk og hvid i hvid, så jeg elsker den nye skrivebordplads, hvor jeg på tre hylder kan få styret min lyst for nips.


Vi fik også sat et fint nyt skrivebord op på Kornelias værelse og billedehylder over sofaen, så vi kan “få noget på væggene”. Selvom vi snart har haft huset i ni måneder, så er det ikke rigtig blevet prioriteret. Før nu. Jeg glæder mig til at Kornelia skal sidde dér og lave lektier, pigerne kan sidde i stuen og tegne, lave perler eller hvad nu og Martin og jeg kan lettere sidde hjemme og arbejde, samtidig med vi ikke fylder på spisebordet eller bliver forstyrret af alt det andet der sker i huset, når vi kan sidde lidt afskærmet med ryggen til.

Hvad synes du om resultatet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Coldplay i Parken