String er flyttet ind..

Lægetaske for børn

a-diary

Jeg har forelsket mig i noget legetøj, så da muligheden bød sig for at få den billigt til pigerne slog jeg til. Det er den fineste lægetaske fra Le Toy Van og jeg synes den er så fin. Der er så mange fine detaljer og endnu engang er jeg jo glad for at det er legetøj af træ.

Le Toy Van lægetaske er til både piger og drenge, som helt sikkert kan få timevis af leg ud af den flotte lægetaske. Vi har alle herhjemme været på lægebesøg hos Leonora og alle bamser og dukker herhjemme er blevet grundigt undersøgt.

Herhjemme er vi meget begejstrede for legetøj af træ, du kan se mere om nogle af vores yndlingsting lige her, hvor jeg viser lidt frem af vores legemad i træ.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

String er flyttet ind..