Lægetaske for børn

Berlin baby!

Om fire timer skal jeg op. I bad, have lavet morgenmad og gjort mig klar til afgang. Og så skal pigerne vækkes, spise og i tøjet. Vi kører på ferie i morgen tidlig. Til Berlin. Og jeg glæder mig helt ustyrligt meget. Bagagerummet er kun halvt fyldt, da vi heldigvis stort set kun skal pakke sommertøj og vores klapvogn nærmest ikke fylder noget. Ingen skal komme og sige at en UP! ikke er en stor nok familiebil til fire mennesker – også når der tales om ferie og lignende. 


Vi har booket et lækkert hotel i midten af Berlin, hvor vi indtil videre kun ved at vi skal være i tre nætter, men med mulighed for at forlænge med yderligere fire dage, hvis vi føler for det. Martin har lagt store planer, undersøgt og planlagt en masse ting vi skal spise, se og opleve. Jeg er sikker på vi får en skøn tur. Kornelia, der i lørdags fik konstateret en slem omgang skarlagensfeber reagerede prompte på medicinen, så hun er allerede for for fight. Heldigvis. Ellers var ferien selvfølgelig (!!) blevet aflyst. Men hun er frisk, fræk og vidunderlig som altid igen. Både hun og Leonora glæder sig allermest til hotellets lækre pool, men det må helt sikkert være fordi de slet ikke ved hvor mange fede, sjove og store legepladser Berlin har at byde på. Martin har i hvert fald planlagt en sommerferie i pigernes højde og alt er med udgangspunkt i dem, så vi håber begge at både Kornelia og Leonora får nogle fede dage. Jeg glæder mig til at være sammen med mine yndlingsmennesker, hvor der er fokus på vores familie. Ingen vasketøj, arbejde eller renovering af huset – det bliver helt vidunderligt! Det er meget tiltrængt. Jeg må sove nu, da vi i morgen har en køretur på 6,5 time foran os, hvor vi også lige skal smide et par timers pauser ind over inden vi kan tjekke ind på det lækreste 5-stjernede hotel. 

Hvad skal du lave denne uge? Har du mon også sommerferie nu? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lægetaske for børn