Berlin baby!

Hotelhygge med status fra Berlin

I aften spiller Brøndby kamp her i Berlin, så selvfølgelig skulle Martin ind og se dem spille. Jeg havde bestemt at pigerne og jeg skulle hygge på hotelværelset, så vi hentede en spand kyllingefileter på hjørnet, hos KFC og tog dem med på hotelværelset. Vi har et stort værelse, så der er rigeligt med plads – vi valgte dog at sætte os i sengen og spise, bare fordi vi kan. Det er ferie og vi skulle hygge os. Pigerne elskede det! Der var ingen bordskik, vi hyggede, fjollede og gnaskede løs fra spanden med fedtede fingre og grin. Efter maden fik de et laaangt karbad og de hyggede sig så meget i vandet sammen. Jeg kunne ikke lige overskue at tage dem begge med på 2. sal til hotellets spa-område med pool og boblebad, så det blev 100% en aften på hotelværelset. Efter det varme karbad, som gav røde kinder og duftende børn, kom de under dynen med en lille kop torsdagsslik og chips. Jeg fandt iPad’en frem til et afsnit Gurli Gris på Netflix, men blev noget overrasket over at det så vises på tysk (kunne heldigvis vælge engelsk tale), bare fordi vi er i Tyskland. De ved jo godt at jeg er fra Danmark. Uanset, pigerne og jeg grinede meget over at det ikke var Gurli Gris, men Peppe der blev talt om.

img_0815.jpg

Pludselig ud af det blå bad Leonora om at sove og gik ud som et lys, da hun fik en sut i munden. Vi slukkede for iPad’en og i løbet af 5 min sov Kornelia. Pyha – det var helt vidunderligt at det blev sådan en putning, da de to andre aftener hernede har været noget af en prøvelse. Vi forstår ikke, hvordan de kan holde sig igang så længe, vi går og går og går – de oplever hele tiden noget, vi har badet i pool hver dag og de bruger virkelig meget energi hele dagen.

Martin har lige skrevet at han er på vej tilbage til hotellet, det havde været en fed kamp og oplevelse, selvom Brøndby ikke vandt. I morgen skal vi checke ud fra hotellet, hvorefter vi skal rundt i byen. En kanalrundfart, sightseeing og shopping byder morgendagen på, så må hellere få pakket vores ting her på værelset lidt sammen så vi kan komme ud herfra i god tid og få noget ud af den sidste dag her i Berlin. I morgen aften efter  i har spist hernede pakker vi bilen og kører mod Hamborg, hvor vi har bestilt en enkelt overnatning. Vi vil super gerne opleve Hamborg, når vi nu er syd for grænsen, så jeg tror Martin går i gang med at planlægge vores lørdag, når han er tilbage om lidt. Vi skal i hvert fald have shoppet lidt ved grænsen.

img_0811.jpg

Martin havde hjemmefra lavet en liste over ting vi gerne ville nå at se/prøve her i Berlin og det har været så fedt. Vi har nået utroligt meget, blandt andet Berlin Zoo, som vi faktisk bor lige overfor, sightseeing, spist massevis af lækker mad, set mange eksotiske fisk i div akvarier, shoppet, LEGOLAND Discovery Centre og besøgt sjove legepladser. Jeg har besluttet mig for at jeg skriver nogle flere indlæg om de enkelte oplevelser – måske deler det op i dage, da det ellers bliver alt for langt for jer at læse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Berlin baby!