Salte mandler

Får du renset dine make up pensler og børster?

Det er virkelig sjældent jeg får mig taget sammen til at få rengjort mine pensler, sådan for alvor vasket og gjort dem rene. Det er for dårligt! Jeg bliver altid lige overrasket og nærmest forfærdet over, hvor meget gammel make up der jo sidder i dem. De er møgbeskidte og jeg tværer det skidt rundt i hovedet, når jeg børster løs rundt i hovedet på mig selv. Jeg har det sidste trekvarte år lavet enormt mange ændringer i mit liv i forhold til, pleje af min hud. Tilbage i februar-maj fik jeg pludselig meget uren hud med en meget rød og irriteret base. Jeg var tør, fedtet, uren og helt umulig. Jeg havde fået en hudsygdom, som forårsagede mine problemer, men selvom en to måneder lang penicillinkur gjorde sit for at stoppe den onde spiral, så var arbejdet om at nå tilbage til start og blive der, mit eget ansvar! Der skulle drastiske metoder i brug, da jeg dengang tog min make up af, nok hver anden dag, med en helt alminde vådserviet. Det er jo ikke godt nok..

Nu gør jeg meget ud af at få min hud renset, både morgen og aften. På en ordentlig måde. Jeg renser, plejer og fugter. Jeg tror dog at den lille ændring jeg har gjort der har betydet aller mest; jeg bruger håndsprit. Ofte. Nok 15-20 gange om dagen. Jeg har en tendens til at gå og fedte rundt med fingrene i mit ansigt. Hvorfor aner jeg ikke, men det er en dum vane. Nu er mine fingre i det mindste rene, når jeg ikke kan finde ud af at lade være og jeg kan virkelig se en forskel i min hud. Så hvis du har lidt problemer med huden, så kan det virkelig være afgørende at have rene hænder. Jeg tror derfor også det er super vigtigt at få gjort pensler og børste rene, så vi ikke smører alt muligt rundt i ansigtet, når vi tager make up på.

Hvor ofte gør du dine make up børster og pensler rene? Og hvad vasker du dem i?

En anden super vigtig ting jeg også gør for at passe lidt på huden i ansigtet er at skifte mit betræk på hovedpuden et par gange om ugen, så jeg på den måde ikke vender og drejer ansigtet rundt i et stykke snavset stof..

pensler_make_up_boerster_diary

   

4 kommentarer

 • Mie

  Ja føj. Man glemmer hurtigt, hvor meget snavs, der kan være i det man bruger til dagligt.
  Jeg har også haft en periode med ekstrem fedtet hud – jeg tog simpelthen at skaffede mig af med så meget af min normale sæber og shampoos jeg kunne og gik over til at anvende rene olier. Det tog mindre end en måned før min hud igen blev normal og faktisk langt pænere end tidligere. I dag anvender jeg forskellige olier til både hudpleje og hårpleje, og jeg bruger faktisk også kokosolie til at rengøre mine børster med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Hej Mie, Det lyder skønt at du har funden et løsning med olier. Jeg har afprøvet produkter fra Tromborg og tror jeg skal have investeret i nogle plejeting fra deres lækre serie. Tusinde tak for din kommentar. KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Opvaskemiddel og olivenolie… Rengør og plejer børstehårene:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Tak for din kommentar. Hvorfor opvaskemaskine og ikke shampoo?
   Ha’ en skøn dag.

   KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Salte mandler