Tatovering af øjenbryn

Girls Bootcamp vol 2.0

Der er kun en uge tilbage af den vilde Girls Bootcamp, som jeg har været en del af de sidste 5 uger. Dog var jeg ikke afsted i sidste uge, da jeg desværre blev ramt af hold i ryggen og beordret til en uges pause. I onsdags var tredje sidste gang og jeg må sige at med en uges pause var det en tand ekstra hårdt. Jeg kan dog godt mærke at jeg har fået mere styrke. Både i mine arme, ben og ryg – min balance er blevet markant bedre og jeg synes selv jeg er blevet mere bevidst om min holdning.

s-diary

Jeg skrev lidt om mine forventninger til forløbet inden opstart og dem kan du læse om lige her. Jeg må indrømme at det ikke er blevet til meget ekstratræning, men de dage jeg så far været afsted på fællestræning har jo givet meget mere, end hvis jeg slet ikke havde været afsted.

Efter på onsdag, hvor denne bootcamp er slut, er det bestemt ikke sidste gang jeg har sat mine ben i boxen, så jeg håber at kunne finde tidspunkter og træningsmakkere der er med på at fortsætte træningen. CrossFit er en super fed og koncentreret træningsform der passer mig. Jeg bliver presset til det yderste og kan mærke en forbedring hver gang jeg er afsted, dét er fedt og noget for én som mig. Du kan se meget mere om, hvad CrossFit Aalborg tilbyder lige her, hvis du skulle være blevet nysgerrig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tatovering af øjenbryn