Vind 4 billetter til eksklusiv snigpremiere på Soy Luna

Spar 15% på lækre mærkeure

For et par år siden fik jeg et ur af Martin og jeg er så glad for det! Det er et super fedt smykke med funktion og jeg nyder at have det på hver eneste dag. Som med så mange andre ting, så skulle jeg lige vænne mig til at gå med ur, men nu kigger jeg konstant efter, hvad klokken er, hvis jeg en sjælden gang har glemt at få det på. Går du med ur? I så fald er dette indlæg helt sikkert noget for dig. Jeg har fået mulighed for at dele en lækker rabatkode med jer på bloggen og jeg er sikker på at der er noget for jer alle. Inde på ditur.dk kan du nemlig se et rigtig fint og lækkert udvalg af super smukke ure, til både kvinder og mænd. På ditur.dk finder du også forskellige typer tilbehør, som remme og lignende, så det kan også være du bare skal have frisket dit nuværende ur lidt op.

ditur-dk_diary-dk_diary_blog_billede_marc_jacobs_daniel_wellington_nixon_ur_armbaandsur_blogger_blog_aalborg

a-diary

Her ser du nogle af mine favoritter, det er, øverst fra venstre, et Nixon ur i sort, Marc by Marc Jacobs i rosa, Marc by Marc Jacobs i guld og sidst et Daniel Wellington med brun rem.

Du kan få 15% på alle produkter på ditur.dk, også nedsatte varer. Du skal blot benytte rabatkoden:
Diary15

Rigtig god aften og god shopping.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind 4 billetter til eksklusiv snigpremiere på Soy Luna