Spar 15% på lækre mærkeure

Sygdom, børn og madplan

Jeg har i dag hentet en lille syg pige fra vuggestuen. Hun er varm, øjnene løber i vand, trætheden er nærmest ikke til at bære for hende, hun hoster, næsen løber, stemmen er hæs, hun nyder og klager over ondt i halsen. Lille stakkels pige! Da vi kom hjem nåede hun kun lige ind i sofaen før hun faldt i søvn. Jeg fik hende bakset op i en mere behagelige sovestilling og hun tog en lur på næsten tre timer. Normalt ville jeg kæmpe for at holde hende vågen om eftermiddagen, da hun ellers får så svært ved at sove i aften, men i dag gjorde jeg selvfølgelig en undtagelse, da det er vigtigt at hun får lov til at sove sygdommen ud af kroppen.

Jeg fik lavet aftensmad mens hun tog en lur og Kornelia var ovre ved hallen for at samle kastanjer med sin fætter. Pludselig fik jeg et opkald på facetime fra min søster og Kornelia, som bare lige ville fortælle at Kornelia blev hos dem og spiste. Jeg er lykkelig for at bo så tæt på min søster, så vores børn kan have så stor glæde af hinanden – det er en vidunderlig gave vi giver børnene er jeg sikker på! Og selvom jeg savner Kornelia helt ned i maven lige nu, fordi jeg ikke har set hende siden i morges, så er jeg helt sikker på hun hygger sig meget bedre hos moster og co. end herhjemme, da Leonora og jeg fordriver tiden på sofaen tæt op ad hinanden med Gurli Gris på tv’et. Leonora spiser is, som er det eneste hun kan få ned, så hun får lov til det. Derfor spiser jeg nu selv den mad, som jeg i søndags, da Martin og jeg lavede madplan for ugen, havde planlagt at pigerne og jeg skulle hygge os med at lave og spise sammen.

God aften til dig!

diary_blog_aalborg_blog_mad_madblog_madopskrift_opskrift_wok_thai

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spar 15% på lækre mærkeure