Skadestuen

Købmandsdisk i træ til 3-årig pige

INDEHOLDER AFFILIATE

I dag har Leonora fødselsdag, så vi har været ved at strikke en ønskeseddel sammen til hende, da det eneste hun har sagt hun ønsker sig til sin fødselsdag er: “En julegave”… Vi har haft meget svært ved at få skrevet ønsker ned på sedlen, da Leonora jo har en storesøster og derfor har vi huset fyldt med legetøj til hendes alder. Men Leonora er bidt af en gal kok og laver mad i sit legekøkken hver eneste dag! Hun laver desserter, kokkerer ved komfuret, laver picnic til hende og dukkerne (og os andre i huset), hun laver mad til dukken og sætter alle madvarerne frem på både gulv og bord. Kasseapparatet er fra Le Toy Van og du finder det HER. Jeg laver snart et indlæg om indholdet af vores legekøkken og butikken, da mange af jer spørger til det og jeg synes det er oplagt at give legemad og lignende i julegave, da der er så mange timers leg i rolleleg med madlavning og spisesituationer.

Vi har købt en (for) stor købmandsdisk til hende, så hun kan lege butik og sætte alle sine fine madvarer osv op på hylderne. Vi er meget glade for legetøj af træ herhjemme, så selvfølgelig har vi holdt os væk fra de plastikbikse der findes til børn. Er dog sikker på at Leonora ville have elsket sådan en omgang farverigt plastik også.

img_2226

Vi har dog valgt ud fra vores erfaringer om at trælegetøj altså holder længere og forbliver pænt, selv efter mange mange timers leg. Jeg synes endda også prisen til 899,- er fornuftig for denne købmandsdisk, så nu glæder jeg mig bare til at give hende den. Vi skal selvfølgelig have den samlet inden hun skal have den, da vi synes det vil være sjovest at se hende gå i gang med at lege med det samme. (PS. Købmandsdisken er på tilbud lige nu til 719,- på coop.dk)

img_2227

img_2228

Når vores kælder engang er færdig, så skal hele herligheden vist derned og stå, så hun kan lege dernede. Det tror jeg bliver et hit, da jeg hver dag gerne vil rydde op på hendes værelse inden sengetid, hvilket jo er et kæmpe problem, hvis hun er midt i en god leg.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skadestuen