Halloween 2016

Børnehavepige

INDEHOLDER AFFILIATE

Så blev det vores mindste lille piges tur til at komme i børnehave. Hun har glædet sig til at “blive en stor pige”, men samtidig har hun også været meget bevidst om at der så skulle siges farvel til yndlingspædagogen i vuggestuen. Heldigvis er det en integreret institution hun går i, så de kommer ofte til at se hinanden i huset, hvilket har givet hende en stor tryghed.

Det er på den ene måde lidt sørgeligt at hun nu går i børnehave, da det så er ved at være slut med helt små børn herhjemme, samtidig med at det på den anden side er helt vidunderligt at vi nu oftere og oftere mærker friheden ved at have lidt større børn.

boernehave_aalborg_boernehavestart_egholm_faergevej

Første dag i børnehaven skulle helt obligatorisk, selvfølgelig foreviges udenfor, hvor hun står helt spændt, sprød og klar til leg, spillopper og hygge i børnehaven. Hun er klædt på til børnehave i Mini A Ture jakke, som du kan finde lige HER. Den er helt fantastisk og jeg synes den er fin og helt perfekt til Leonora med den lækre hætte, skrå lynlås og lommen foran. Leggings fra MarMar er obligatoriske i pigernes garderobe og jeg synes de er super gode til pigerne – de har en lækker pasform, der er stor bevægelighed i at have leggings på og så er de så super bløde i kvaliteten at jeg selv drømmer om at kunne have dem på. Du finder leggings lige HER. De lækre vintergummistøvler Leonora har på er fra Bisgaard og vi elsker dem! De er varme, flotte og super nemme for pigerne selv at tage dem på og af. Du finder dem lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Halloween 2016