Børnehavepige

Legemad og køkkenmaskiner i træ til børn

INDEHOLDER AFFILIATE

Mange af jer har spurgt mig, hvor vi har købt Leonoras legemad og køkkenmaskiner i træ, så jeg vil her lave en lille oversigt over de ting vi har, som Leonora (og Kornelia) leger aller mest med. Vi prøver at undgå mad i plastik, da jeg simpelthen ikke synes det er så god kvalitet. Vi har i hvert fald ikke været heldige med det vi startede ud med, så langsom er vores legemad og maskiner skiftet ud med træ, hvilket jeg er super glad for.

Der er et kæmpe udvalg efterhånden og jeg synes det er så fint der kan bruges enkelte stykker mad som små overraskelser eller små gaver op til jul. De er perfekte som små søndagspakker, da man ofte kan finde frugt og grønt enkeltvis til omkring en flad 10’er.

legekoekken-og-traelegemad2

Vi har forskellige stykker frugt og grøntsager, som både bliver leget med som tilbehør og når Leonora laver smoothies og frugtsalat til os. Du kan finde Plantoys frugt og grøntsager HER.

legekoekken-og-traelegemad0

Leonora leger også rigtig meget med er alle maskinerne. Hun laver smoothies, rører ting i røremaskinen og rister nærmest alt det brød hun leger med. Vi gav Leonora det meste af det her i fødselsdags- og julegave sidste år og selvom hun har leget med det hver eneste dag, så ser det stadig ud som nyt. Trælegetøj af god kvalitet betaler sig. Du kan finde Le Toy Van røremaskine HER og Le Toy Van blender HER. De ispinde der står på hylden er fra Le Toy Van og dem kan du finde lige HER.

legekoekken-og-traelegemad4

Vi har mange kager og der er virkelig meget leg i disse – det er tydeligvis meget sjovt for Leonora at hun kan genkende macaroons, chokoladekiks og andre småkager. Mamamemo macaroons finder du her HER og Le Toy Van lagkage vanilje HER. Æg i bakke er super sjove. Der er en lille blomme inden og Leonora elsker dem. Du kan finde dem lige HER. Vi har derudover også noget fastfood, blandt andet burgere og hotdogs fra Hape, som du kan finde HER og sushi derfra, som du finder HER.

legekoekken-og-traelegemad6

Kasseapparatet er fra Le Toy Van og det leger Leonora med hver dag. Selvom det ikke bipper og dinger, som en plastikudgave helt sikkert ville gøre, så er det stadig et hit hos begge piger og kvaliteten er helt i top, så jeg er også vild med det. Du kan finde det HER.

img_2228

Du kan se et stort udvalg af legemad og maskiner i træ HER. (De pakker dine gaver gratis ind, hvilket jo også er fantastisk, hvis du er på jagt efter kalenderpakker eller søndagspakker..)

God shopping!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Børnehavepige