Farvel lille NY minde..

Rullinger til Mini MGP på Ramasjang

Har du fået lavet Rullinger til Mini MGP på Ramasjang? Min søster har været mega sej, overskudsagtig (som altid) og kreativ med alle børnene i forrige weekend. Hun fandt kassevis af kreativt dutteri, farver, pynt, papir, garn, stof, bånd, perler og alt muligt dimseri frem. Børnene fik lov til at være kreative helt ud i fingerspidserne og her er resultatet af Kornelias bidrag til årets Mini MGP på Ramasjang.

img_2270
Mød Klaus Krøltop,

Vi har sendt dem ind og håber meget at vi får et glimt af Kornelia og fætter Gustavs Rullinger. Der bliver brugt omkring 500 Rullinger hver fredag til Mini MGP og de er ikke færdige med at optage endnu. Hvis ikke du har nået at lave nogle Rullinger, så kan du nå det endnu. Indtil den 25. november, hvor der er finale, kan du sende jeres bidrag ind. Se meget mere på Ramasjangs hjemmeside lige HER. God fornøjelse!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Farvel lille NY minde..